Comencem un curs complicat

Mentre estic escoltant les noticies de la tele on fan un resum de les manifestacions obre les retallades als drets socials mes elementals, m'ha vingut al cap totes les dificultats q es troben els nens i nenes amb mes necessitats i q repercuteixen en les dinamiques de tot el centre. els equips directius tenen dificultats per fer una bona distribucio horaria i que arribi a tothom i els i les mestres preocupats per com   ho faran per poder atendre els seus alumnes.
Ara be, en periodes de crisi p,poden ser bons moments per arriscar-se als canvis. introduir noves maneres d'organitzar els grups, (p.ex) fins i tot les dinamiques de centre.
Hi haria algun inconvenient q s'introduis de forma mes decidida l'aprenentatge entre iguals, o PBL, o treballar des de curriculums personalitzats, o basar-se en projectes de treball consensuats, o ... Es un bon moment per experimentar.
Es fa ben evident q hi ha d'haver canvis de visio i missio i de valors.
Ara seguire mirant una eston mes la tele. Despres srguire amb un llibre q he comencat anoment "el llenguatge de les flors" pinta bastant be.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Exemple de Treball cooperatiu metode coop-coop